Nissan har hatt stor suksess med sin crossover Qashqai, samtidig som de i Norge også har solgt massevis av elbilen Leaf.

Utseendemessig ser det ut til at de blander de to uttrykkene når Nissan Pulsar nå skal ta opp konkurransen mot Volkswagen Golf og Ford Focus i kompaktklassen. Navnet er ikke nytt, forrige kompaktbil Almera som forsvant i 2006, ble i enkelte markeder kalt Pulsar.

Som så mange andre har Nissan som mål å bringe teknologi til folket, og Pulsar har utstyr som nødbremsing, bevegelsesdetektor, filskiftevarsling og blindsonevarsling.

Motormessig kommer bilen med en 1,2-liters bensinmotor på 115 hestekrefter eller en 1,5-liters dieselmotor på 110 hestekrefter. Øverst på hyllen, finner vi en 1,6-liters motor på 190 hestekrefter.

Pulsar er 4,39 meter lang, og har en akselavstand på 2,7 meter. Innvendig skryter Nissan av segmentets beste beinplass.

Bilen kommer i salg til høsten.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.