Kjøpesummen på 47,4 millionene er fordelt på en leilighet til 13,9 millioner, og en til 33,5 millioner. Sistnevnte gjør at Ulrichsen troner øverst på listen over høyeste omsetningsbeløp i Asker og Bærum i mai. Prislappen på den største leiligheten er trolig også rekord i distriktet, skriver Budstikka.

- Det må være den dyreste. Jeg kan ikke huske noen andre leiligheter i det prisnivået, sier eiendomsmegler Miguel Sørholt til avisen.

Da Budstikka skrev om leilighetskjøpet på 47 millioner kroner i Maries vei, var det først snakk om at leilighetene skulle slås sammen til én leilighet. Dette avkrefter imidlertid prosjektleder og daglig leder, Sjur Hanserud i Maries vei 20 AS.

- Det er to separate leiligheter, og de vil også komme inn i kartverket som to separate leiligheter, sier Hanserud.

100.000 per kvm.
- Det utgjør rundt 100.000 kroner per kvadratmeter, noe som tilsvarer kvadratmeterprisen som de dyreste leilighetene i markedet ligger på, sa Kristen Rikter-Svendsen til Budstikka i juni i 2011.

Uansett om ekteparet Ulrichsen ønsker å slå ned veggene mellom de to leilighetene eller ikke, får de med leilighetskjøpet rundt 500 kvadratmeter å boltre seg på i Maries vei.

Miguel Sørholt, som er tett på luksusmarkedet, opplever at det går tregere å få solgt de dyreste eiendommene. Han tror det er en fordel at de eksklusive leilighetene ble kjøpt for to år siden, og ikke i dag.

Les også: Ber om 120 mill. for Bygdøy-luksus (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.