Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
BOLIGPRISFALL:
- 12 månedersveksten er på det laveste nivået siden 2003, hvis vi ser bort fra finanskrisen i 2008. Vi forventer at trenden med en lavere 12 månedersvekst fortsetter de kommende månedene, sier administrerende direktør Christian V. Dreyer i EFF. Johannes Worsøe Berg les mer

Sjekk boligprisene der du bor

Boligprisene falt fra november til desember, men det er store forskjeller mellom både sted og boligtyper. Sjekk prisene der du bor.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Boligpriser

Klikk på kartet for å søke på boligpriser i et område du er interessert i.

Boligprisene falt 0,9 prosent i desember sammenliknet med november, viser boligprisstatistikken som Eiendomsverdi utarbeider for eiendomsmeglerbransjen, og som ble offentliggjort i dag. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene 0,2 prosent.

I våre tabeller kan du sjekke gjennomsnittsprisen på de forskjellige boligtypene der du bor. Her kan du også sammenligne prisutviklingen i de forskjellige distriktene siste måned og siste år.

Alle boliger
Gjennomsnittsprisen på solgte bruktboliger falt 0,9 prosent fra oktober til november. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene 0,2 prosent. Prisene lå i gjennomsnitt 0,6 prosent lavere enn i desember 2012.
Alle boliger desember 2013

Leiligheter
Prisene på leiligheter falt med 0,7 prosent fra november til desember, og er 2,5 prosent lavere enn i desember 2012.
Leiligheter desember 2013

Eneboliger
Prisene på eneboliger falt med 1,4 prosent fra november til desember, men er 4,6 prosent høyere enn i desember 2012.
Eneboliger desember 2013

Delte boliger
Prisene på delte boliger falt 0,2 prosent fra november til desember, men var 1,7 prosent høyere enn i samme måned i 2012.
Delte boliger desember 2013

Les også: Svakeste novembertall siden finanskrisen: Boligprisene fortsetter fallet
Les også: Megler glemte å sjekke mailen - boligdrømmen brast
Les også: Slik blir boligprisene de neste tre årene