– Tirsdag og onsdag gikk det i 100. Vi har solgt så å si alt, og vi har endt opp med en sluttsum som ligger 5,5 millioner kroner over den totale prisantydningen som ble annonsert i forkant, sier megler og tidligere skiløper Anita Moen til Dagens Næringsliv.

I løpet av forrige uke solgte hun unna tomter for 57 millioner kroner. En av tomtene med best utsikt og en prisantydning på 1,85 millioner kroner, gikk for 2,5 millioner.

Kjempehytter
De fleste av tomtene kan bebygges med hytter inntil 200 kvadratmeter, og et par opp mot 400 kvadratmeter. Det blir trolig ikke mange hytter på området til under fire millioner kroner.

– Totalprisen blir høy. De som legger så mye penger og arbeid i tomtene, vil jo ha høy kvalitet og en hytte som passer på stedet, sier Moen til DN.

Gode tider
Ordfører i Trysil, Ole Martin Norderhaug, innrømmer at det er gode tider i bygda.

– Ja, det er bare å se rundt på takene her det. Det går vel ikke i så mye annet enn kobber hos blikkenslagerne for tiden, sier Norderhaug til avisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.