Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Gunnar Bløndal
Gunnar Bløndal les mer

Selger Fornebu-eiendommer

Scandinavian Property Development fyller kassen med 275 millioner kroner.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Scandinavian Property Development har inngått en kontrakt med KLP Eiendom om salg av Fornebu Senter og Arena Handel til en total sum på 275 millioner kroner, i tillegg til en earn-out struktur på inntil 25 millioner kroner, skriver selskapet i en pressemelding.

Transaksjonen ventes å være gjennomført i begynnelsen av mai 2009.

Fornebu Senter består av ca 33.500 kvmadratmeter utviklingspotensiale, hvorav ca 22.800 kvadratmeter er kjøpesenter, ca 9.200 kvadratmeter bolig og ca 1.500 kvadratmeter kontor, i tillegg til ca, 900 parkeringsplasser. Bebyggelsesplanen for prosjektet er til behandling i Bærum kommune med forventet godkjennelse i løpet av første halvår 2009.

Arena Handel AS består av ca 2.600 kvadratmeter storhandel i tillknytning til Stabæks nye fotballarena, Telenor Arena, på Fornebu.

- SPDE er veldig fornøyd med salgene som muliggjør både bedre momentum samt større fokus på eksisterende boligutvikling fremover, sier administrerende direktør Kaare Frydenberg i meldingen.