Ole Robert Reitans villa på Nesøya i Bærum er lagt ut for salg. Ifølge NA24 kan Reitan forvente seg en pris på rundt 30 millioner kroner for eiendommen.

Dette er en fin prisstigning fra 18,6 millioner som Reitan og kona Monica Tønnesen Reitan ga for huset i 2001. Skulle huset bli solgt for 30 millioner kroner kan Reitan-paret glede seg over en verdiøkning på 100.000 kroner per måned i tiden de har bodd der.

- Det jeg kan si er at dette er en av Nesøyas fineste eiendommer. Det er strandlinje, egen brygge og trippelgarasje med høye dører, sier eiendomsmegler Nils O. M. Nordvik i Nordvik & Partners til Nettavisen.

 

Huset har et bruttoareal på 370 kvadratmeter. I tillegg får man en liten strand, utendørs basseng og brygge.

Siden 2003 har Ole Robert Reitan vært så å si nærmeste nabo til lillebror Kjell Magnus Reitan. Nå flytter Ole Robert og familien inn til sentrum. Nylig kjøpte de en villa i Eilert Sundts gate på Frogner til 39,5 millioner kroner.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.