Tilbake til hovedsaken: Disse 35 spareproduktene kan gi deg erstatning

Med referanseproduktene menes de to produktene som Bankklagenemnda vurderte da de påla DnB Nor å erstatte tapene en kunde hadde hatt i disse.

Produktene som er definert som "Eksotisk" er mer kompliserte enn de to som ble felt i bankklagenemnda. Det betyr ikke nødvendigvis at de er dårligere økonomisk sett, bare vanskeligere å forstå for en vanlig kunde.

I den grad produktene skiller seg fra referanseproduktene, betyr ikke det nødvendigvis at de er bedre egnet for salg enn de to som ble felt i Bankklagenemnda. De kan like gjerne være dårligere egnet.



























Tilbake til hovedsaken: Disse 35 spareproduktene kan gi deg erstatning

Nærmere definisjon på "Eksotisk"

For begge referanseproduktene består derivatdelen av en kjøpsopsjon på et vektet gjennomsnitt av avkastningen på tre aksjeindekser og med en utøvelsespris på 0. En slik derivatdel vil i denne rapporten bli omtalt som ikke-eksotisk. For aktiva hvor avkastningen som inngår i derivatdelen skifter vekting i løpet av løpetiden, hvor derivatdelen inneholder knock-out elementer og hvor utøvelsesprisen er forskjellig fra 0 vil omtales som eksotisk.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.