Om en knapp måned, nærmere bestemt 22. juni får første pulje skatteoppgjøret sitt på konto. Deretter blir det løpende oppgjør fram til 25. oktober.

En undersøkelse YouGov har gjort for Landkreditt bank viser at nesten 90 prosent har sjekket skattemeldingen sin, skriver ABC Nyheter.

– At ni av ti sjekker skattemeldingen høres bedre ut en det egentlig er. Det vil si at det er flere hundre tusen som ikke tar seg bryet med å sjekke noe så viktig som skattemeldingen faktisk er, sier fagsjef Rolf Lothe i Skattebetalerforeningen.

Fire av ti vil spare

Undersøkelsen viser at 16 prosent av dem som har penger til gode skal bruke pengene til å betale ned på boliglån, kredittkortgjeld eller annen gjeld.

Videre fremgår det at fire av ti planlegger å sette pengene på sparekonto, mens tre av ti skal bruke pengene på ferie.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.