Boligriggselskapet Prosafe hadde en utnyttelsesgrad på 62 prosent for sine rigger i fjerde kvartal 2015.

«Jasminia» forblir uten kontrakt og det gjøres arbeid for å legge riggen i opplag. Kontakten for Safe Hibernia er forlenget til slutten av første kvartal 2016. Safe Britannia avsluttet kontrakten ved utgangen av 2015 og er klar til å ta nye oppdrag.

Det fremgår av Prosafes kvartalsdriftsoppdatering tirsdag.

«Safe Concordia» og «Safe Caledonia» var fullt kontraherte i Nordsjøen gjennom hele kvartalet, mens «Safe Boreas» var på kontrakt i Norge frem til midten av desember.

«Regalia» var på kontrakt i UK frem til sent i november.

«Safe Bristolia» var inaktiv gjennom kvartalet. Båten var inne på et verft i Gdansk hvor det gjennomgår en hovedklassing.

«Safe Astoria» er i Batam, Indoniesia, hvor det har gjort mindre arbeid i fjerde kvartal.

«Safe Regency», «Safe Lancia», «Safe Hibernia» og «Safe Britannia» var fullt kontraherte i Mexico gjennom hele kvartalet.

En termineringsavgift er på 4 millioner dollar knyttet til tauing av Safe Zephyrus er betalt og regnskapsført i fjerde kvartal. Den siste nedbetalingen på skipet, som skulle gjennomføres ved slutten av januar 2016, vil bli redusert med 30 millioner dollar. Dette er en kreditt fra selgeren som vil bli betalt på eller innen 15. juni 2017.

DN Investor: Det du trenger å vite om markedsutviklingen finner du på våre nye tjeneste DN Investor

Les også:

Oljeprisen under 30 dollar fatet igjen

Får konseptstudie i Barentshavet (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Asia i dag: Nådeløse motvinder rammer Asia

Se DNtv:  DNs nye sider for markedsinformasjon gjør 40 millioner kalkulasjoner hver dag

 
DNs nye sider for markedsinformasjon gjør 40 millioner kalkulasjoner hver dag
Her kan du få overblikk og oppleve nye sammenhenger. Vår finansjournalist Marte Ramuz Eriksen guider deg gjennom sidene.
04:01
Publisert: