Mandal (NTB): En 31 år gammel mann fra Stavanger på vannscooter gikk tom for bensin halvveis mellom Norge og Danmark. Han ble funnet av en tankbåt midt i Skagerrak og får haik til Sverige.

31-år gamle Tommy Haga fra Stavanger hadde tenkt seg en tur til Danmark, så han la ut med vannscooteren sin fra Mandal i Vest-Agder lørdag.

– Det gikk helt fint å kjøre. Jeg trodde bensinen skulle rekke hele veien, sier Haga til Fædrelandsvennen.

Mens han lå go drev langt til havs ble han funnet av den italienske tankbåten Castell dell'Ovo, som lar ham få haike til Sverige. Haga sier han hadde tenkt å bomme bensin av skipet og fullføre turen.

– De hadde ikke nok bensin, så det ble til at jeg må bli med dem til Sverige, sier 31-åringen, som ikke har noen god forklaring på hvorfor han på død og liv skal til Danmark.

Operasjonsleder Ingrid Mæhre i Agder politidistrikt sier til TV 2 at det ikke er noen mistanke om alkohol inne i bildet.

– Han har vært veldig heldig. Det går mange båter forbi der, men sitter man på en vannscooter er man ikke så veldig synlig, sier Mæhre.

– Du skal vite hva du gjør om du legger ut på en sånn tur, tilføyer operasjonslederen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.