Selv om han hadde en skattbar inntekt på 5,7 millioner i 2003, satt han bare igjen med småpenger da han fikk skattekravet på 1,6 millioner kroner, skriver Dagbladet.

-Gambla
- Jeg klarer ikke å betale mer til skattemyndighetene før jeg får flere penger fra World Games. Jeg gambla med en del ting jeg ikke burde ha gambla med, sier Olaisen til avisen.

Han får ikke ut penger fra det kriserammede pyramideselskapet, og trues nå med personlig konkurs av kemneren i Tønsberg, som allerede har tatt tvangsutlegg hos 28-åringen.

"Verdensleder"
Også advokat Olav Sylte, som representerer WGIs menige medlemmer, krever at verdenslederne skal betale 1,5 millioner kroner innen mandag klokka 15.00.

Olaisen er en av de såkalte «verdenslederne» i pyramideselskapet World Games (WGI).

I 2003 ble Olaisen dømt i Tønsberg forliksråd til å betale Bolkesjø Hotellene 214 401 kroner etter at Natures Own, som Olaisen da ifølge Dagbladet var tungt inne i, skal ha stukket av fra en hotellregning etter et møte på hotellet.

Denne dommen ble opphevet i februar ifjor, da saken på nytt ble behandlet i forliksrådet uten at hotellet møtte. Olaisen hevder selv at han ikke hadde noe med denne konferansen å gjøre.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.