Den verdenskjente fotografen David LaChapelle har portrettert Daimlers luksusmerke Maybach.

To bilder, med titlene "Exposure of Luxury“ og "Berlin Stories” portretterer den nye Maybach Zeppelin og dens historiske forgjenger fra 30-tallet, Maybach Zeppelin DS 8.

- Etter å ha besøkt Maybach i Sindelfingen, ble jeg inspirert til å lage to ikoniske fotografier som utstråler den samme forførende og dynamiske appell som Maybach selv, sier David LaChapelle.

Se store utgaver av bildene, og bilder fra fotoopptaket her.

David LaChapelle er kjent for sine fargerike og til dels provoserende bilder av kjendiser, og er en svært populær amerikansk fotograf. På Maybach-bildene er det stilikonet Daphne Guinness som figurerer. LaChapelle fikk kreativ frihet og bildene er fulle av surrealistisk luksuriøs ekstravaganse.

 


- Resultatet taler for seg, dette er bilder som skaper et nytt blikk på Maybach-merket. Jeg er overbevist om at merkets grunnlegger, Wilhelm Maybach, i sin tid selv en stor innovatør, ville ha blitt svært fornøyd, sier Patrick Marinoff, Global Brand Manager i Maybach.

Se store utgaver av bildene, og bilder fra fotoopptaket her.

Se flere av LaChapelles fantastiske bilder. (ekstern lenke)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.