Renewable Energy Corp. øker produksjonen på waferfabrikken på Herøya.

Det skriver NRK på sine nettsider onsdag.

ticker:rec

Produksjonen ved linje 4 økes fra 70 til 100 prosent inneværende uke. Her ventes det full produksjon i april, mai og juni.

- Vi har økte ordre fra våre kunder i andre kvartal. Det fikk vi beskjed om i midten av forrige uke, og det betyr at vi øker det er full produksjon fra og med denne uken, sier administrerende direktør i REC Wafer på Herøya, André Knüppel.

company:rec

Rec har tidligere hatt fire produksjonslinjer i drift på Herøya. I dag er det bare linje 4 i fabrikken som er i drift, og den seneste måneden har produksjonen vært på 70 prosent av kapasiteten.

Ifølge Knüppel er planen å få i gang produksjonen også i linje 3 i løpet av andre halvår 2012.

- Vi er avhengig av at vi reduserer produksjonskostnadene og at prisene på våre produkter øker. Vi er i rute med kostnadskutt, men det er vanskelig å spå prisutviklingen. Etterspørselen øker, men prisene må følge etter, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.