Trodde du prisen var den samme om du bestiller hotellrommet fra pc eller mobiltelefon.

Tro om igjen, skriver danske dr.dk.

Avisens forbrukermagasin har gjort en test hos nett-reisebyrået Expedia. Der ble det bestilt en seks dagers påsketur til New York fra henholdsvis pc og mobil.

Resultatet ble at man måtte betale 2.000 danske kroner ved pc-bestilling.

Bestilte man fra pc kostet det 15.383 danske kroner, mens det fra mobiltelefonen kostet 13.474 danske kroner.

- Det forundrer meg at man ikke blir gjort oppmerksom på dette under bestilling, sier Anja Philip i det danske forbrukerrådet Tænks til dr.dk.

Hun mener prisen «selvfølgelig» bør være den samme, uavhengig av hvilken plattform man benytter. Philip mener videre at dette kan føre til forskjellsbehandling, for eksempel ved at eldre ikke nødvendigvis er like trygg med telefonen som med pc-en.

Expedia skriver i en e-post at reisebyrået forbeholder seg retten til å tilby forskjellige priser på forskjellige plattformer.

LES OGSÅ PÅ DN.no:

Nå angriper de SAS

Storbritannia og Kina inngår historisk valutasamarbeid

Varsler dyreste euro siden 2009

Åpner etterforskning mot Telenor (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.