I formiddag legger USS Gerald R. Ford til i Oslo. På grunn av koronapandemien er dette det første stedet mannskapet på rundt 4500 personer har fått gå i land på lenge.

Bargruppen Rekom Group, som driver Heidi's Bier Bar, har forberedt seg på besøket.

Den svake kronen gjør at vi alle blir litt fattigere
Hvis du skal på ferie i Europa i år vil alt være cirka 20 prosent dyrere enn i fjor. Grunnen: at euroen snart er 12 kroner.
00:50
Publisert:

– Vanligvis åpner vi klokka 16.00, men de neste dagene åpner vi i 11-12-tida for å kunne ha mulighet til å ta dem imot, sier regionsjef i Rekom Group, Adrian Sneen, til Dagbladet.

I tillegg gjør besøket at de åpner opp hele utestedet. Til vanlig er bare én etasje åpen. Det vil også være mulig å betale med amerikanske dollar på Heidi's de neste dagene.

– Vi er litt usikre på hva vi kan forvente av vanene deres, om de har kort, apple pay eller kontant, men vi tviler på at de har norske kroner på innerlomma, så vi helgarderer oss der. Vi ser fram til å ta imot grønne sedler, sier Sneen videre.

Det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford på vei inn Oslofjorden, her ved Nesoddtangen. Skipet er verdens største krigsskip og skal ligge i havn i Oslo i fire dager.
Det amerikanske hangarskipet USS Gerald R. Ford på vei inn Oslofjorden, her ved Nesoddtangen. Skipet er verdens største krigsskip og skal ligge i havn i Oslo i fire dager. (Foto: Stian Lysberg Solum/NTB)

.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.