Dramatisk mellom far og sønn før hotellkonkurs: – Brutal måte å bli presset ut på

De skulle erobre det europeiske hotellmarkedet, men oppgjøret etter milliardkonkursen i hotellkonsernet Maribel avslører dyp splittelse mellom forretningspartnerne. Også mellom far og sønn.

Publisert: Oppdatert:

Harald Jacobsen (til høyre) har i et rettsmøte fortalt om sin opplevelse av å bli presset ut av hotellselskapet Belvar av sønnen Mads (i midten) og mangeårig forretningspartner Rune Firing (helt til venstre). Her fra 2013 da de tre på en hotellkonferanse i Berlin lanserte et nytt hotellselskap i samarbeid med den amerikanske Marriott-kjeden og Ikeas eiendomsselskap Vastint som fikk navnet Belvar – som senere fusjonerte med First Hotels og ble Maribel.
Harald Jacobsen (til høyre) har i et rettsmøte fortalt om sin opplevelse av å bli presset ut av hotellselskapet Belvar av sønnen Mads (i midten) og mangeårig forretningspartner Rune Firing (helt til venstre). Her fra 2013 da de tre på en hotellkonferanse i Berlin lanserte et nytt hotellselskap i samarbeid med den amerikanske Marriott-kjeden og Ikeas eiendomsselskap Vastint som fikk navnet Belvar – som senere fusjonerte med First Hotels og ble Maribel. (Foto: Harald Berglihn)