Det er hotellgjestene selv som basert på deres egne anmeldelser og karaktergivning på nettstedet Tripadisor.coms årlige kåring rangerer Støtvig Hotel helt på topp som det best likte hotellet i Norge.

Hotelleier Stig Fische (69) visste ingenting om seieren før DN ringte torsdag ettermiddag.

- Er det sant? Det er jo fantastisk moro og noe jeg virkelig er stolt av, sier Fische.

 

Over tre millioner per rom

Fische åpnet hotellet med 90 rom på Larkollen utenfor Oslo høsten 2013. Regningen kom på over 300 millioner kroner, og det manglet ikke på advarsler.

- Få om noen trodde på dette, men det har vist seg å bli en fantastisk reise fra fjellet til sjøen, sier Fische og sikter til at han solgte Dr. Holms hotel på Geilo for å realisere det nye hotellet på Larkollen.

- Å få en slik anerkjennelse som dette, viser at vi har vært utrolig heldige med våre dyktige ansatte. Og nå merker vi også at gjestenes tilfredshet begynner å vise seg på resultatene, sier Fische som kaller seg åndelig leder.

- Det har vært en sammenhengende opptur. Og nedturen kommer helt sikkert en dag til oss også, sier han.

DNs hotelltest av Støtvig Hotel finner du her.

 

Dyreparken  og Dalen

Solstrand Hotel og Bad i Os utenfor Bergen tok sølvplassen på Tripadvisors liste. Deretter følger Petter A. Stordalens luksushotell The Thief, Olav Thons Hotel Rosenkrantz og Hotel Continental- alle i Oslo. Men på listen over de 25 best likte hotellene i Norge, finner vi også Dalen Hotel i Telemark, Abrahavn i Kristiansand Dyrepark. Hamn i Senja, Hotel Ullensvang i Hardanger og Strand Hotel på Fevik ved Grimstad.

Hele listen kan du se her.

Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo blir av gjestene vurdert å ha den beste hotellservicen i Norge. Den listen finner du her.

Tripadvisor har også kåret de 25 best likte hotellene i hele verden. Den listen toppes av Umaid Bhawan Palace i Jodhpur i India foran Shinta Mani Resort i Kanbodsja og Bellevue Syrene i Sorrento i Italia.

Listen for hele verden finner du her.

 

Les også:

Nærmere en definisjon på desperasjon kommer man ikke dnPlus  

Vraker norske kroner ombord dnPlus  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.