Det er første gang et norsk hotell topper reisemagasinets lister.

–Vi er så stolte at vi dirrer her på Tjuvholmen. Disse leserne er de mest reisevante i verden, og vi rangeres som nummer én, sier hotelldirektør Jarle Moen, og takker sine ansatte i en pressemelding.

300.000 lesere har stemt på hoteller i de ulike kategoriene i Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards.

– Å drive luksushotell i Oslo, er ekstremsport  

Luksushotellet i Oslo eies av Petter Stordalen og forvaltes av Nordic Choice Hotels. Stordalen understreker at det ikke bare er Norge som har gjort det bra, også hotellene i nabolandene våre har gjort inntrykk på leserne. 

–Det er ekstremt viktig. Dette er turister med høy kjøpekraft, stort nettverk og store forventninger. Lenge var Norge ekskludert fra deres radar, men de siste årene har vi gjort kvantesprang for å tiltrekke oss denne kategorien av besøkende, sier Stordalen.

Les også:
Kronen nær sterkeste på 15 måneder
Spetalens sauer i ny rettsrunde dnPlus
Stor vannlekkasje i Oslo  

DNtv anbefaler: Angriper HMS-kjøret

Angriper HMS-kjøret
Oljeleverandør Ståle Kyllingstad ba om tilpassede vernesko og vernehansker til to-tre ansatte. I stedet skrev HMS-staben to tykke rapporter.
02:07
Publisert:
 

DNs podkast Finansredaksjonen: Derfor når oljeprisen 60 dollar. Hør DNBs oljeanalytiker Torbjørn Kjus fortelle DN-kommentatorene Bård Bjerkholt og Thor Christian Jensen hvorfor han tror Opec vil lykkes denne gangen.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.