Dato er satt for renoveringsstart av Comfort Hotel Børsparken, skriver Nordic Choice Hotels i en pressemelding mandag kveld.

«Når man i utgangspunktet elsker mandager, vil man ikke starte uken med anmeldelser som den Dagens Næringsliv hadde av Comfort Hotel Børsparken. En av avisens skribenter har hensyntatt DNs kostnadskutt på 30 millioner og booket seg inn på et av Nordic Choice Hotels’ rimeligere rom i Oslo. Comfort Hotel er hotellkonsernets budsjettalternativ, men også på budsjett skal man ha bedre opplevelser enn DN hadde i dette tilfellet», står det i pressemeldingen.

«Smeller til»

– Jeg kan med glede fortelle Amund Djuve og staben hans at vi nå smeller til med 40 millioner kroner og totalrenoverer Comfort Hotel Børsparken. Dette har vært i planene en stund, men den inntørka frukten fikk fortgang i prosessen. Mandagen startet elendig, men en rask pow wow med de involverte sørget for solid stigning utover formiddagen. Dette ble tidenes dyreste anmeldelse, men vi starter renoveringen så fort nyttårsrakettene har landet, forteller Petter Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Hotellet har vært en del av konsernet siden 1996 og gjennomgått flere oppgraderinger siden da, noe også DN bemerket om lobby og Barception-området. Men gjesterommene har ikke blitt renovert på en stund, opplyses det.

Comfort Hotel Børsparken ble slaktet av Dagens Næringsliv.
Comfort Hotel Børsparken ble slaktet av Dagens Næringsliv. (Foto: Dagens Næringsliv)

Havnet i skuffen for ting man kan utsette når det koker

– Med åpning av både Amerikalinjen, Clarion Hotel The Hub og Clarion Hotel Oslo i år, har nok oppgraderingen av Comfort Hotel Børsparken havnet litt i den skuffen for ting man kan utsette når det koker. Jeg takker DN for at de påminnet meg om planene, og kan med stor glede informere om at vi allerede har hatt prøverom til inspeksjon. Så nå ruller vi endelig ordentlig i gang, sier Stordalen.

Petter Stordalen blar opp 40 millioner til oppussing av Comfort Hotel Børsparken i Oslo.
Petter Stordalen blar opp 40 millioner til oppussing av Comfort Hotel Børsparken i Oslo. (Foto: Stina Stjernkvist)

Nå skal samtlige 248 gjesterom totalrenoveres, og prosjekteringen har allerede vært i gang en stund. Planen er å være ferdig med alle rom innen fjerde kvartal i 2020.

– Da ønsker vi DN hjertelig velkommen tilbake til ny test, sier Stordalen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Petter Stordalens privatfly tar av hver 70. time
Video fra Dagens Næringsliv
01:48
Publisert: