The Thief åpnet 9. januar 2013 og hadde i sitt første driftsår 81 millioner kroner i inntekter og et underskudd på over 20 millioner kroner.

Første gang

Siden har det gått stadig bedre. Tallene for i fjor viser en omsetningsvekst fra 2015 på nær ni prosent til snaut 126 millioner kroner og et driftsresultat på 1,6 millioner.

Før skatt ble overskuddet på 1,1 million. Det er vel ti ganger bedre enn i 2015.

2015-tallene viste et ørlite overskudd før skatt, men etter skatt ble det underskudd også det året. 2016 er dermed det første året The Thief kan vise til sorte tall også helt på bunnlinjen.

I årsberetningen forklarer styret at hotellet har økt losjiinntektene, altså utleie av hotellrom, fra snaut 70 til nær 73 millioner mens inntektene fra restauranter og barer har økt fra vel 39 til 46 millioner kroner.

På nettstedet Tripadvisor.com, der hotellgjestene kan skrive inn sine egne hotellanmeldelser, ligger The Thif på tredjeplass på listen over de best likte hotellene. Olav Thons Rosenkrantz-hotell, som lenge har ligget på topp, er skjøvet ned på annenplass og Hotel Continental har inntatt førsteplassen.(Vilkår)

Båtkaptein Vedum: Skal du imponere med båt, kjør sakte inn i havna
Som ung ville Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum imponere på en dame, det endte med båthavari. I partilederens sommerparadis Mjøsa lader Vedum opp til valgkamp.
02:15
Publisert: