Rema-arving Magnus Reitan forsøker på nytt å selge teglsteinspalasset på Nesøya, og kutter prisen fra 40 til 35 millioner kroner.

Strandeiendommen på Nesøya ble lagt ut på Facebook onsdag ettermiddag, og eiendomsmegler Odd Kalsnes i Privatmegleren er allerede i dialog med tre mulige kjøpere. Nå er den lagt ut for salg, skriver Budstikka.

Det følger også en Tesla Roadster med på kjøpet.

- Ja, Teslaen står forsatt i garasjen. Du trenger ikke den når du bor på Frogner, vet du, sier eiendomsmegler Odd Kalsnes til Dagens Næringsliv.

Høsten for tre år siden slo Rema-arvingen til og kjøpte en byvilla på Frogner i Oslo vegg i vegg med hovedkvarteret til Petter Stordalens Choice Hotels. Reitan la da 50 millioner kroner på bordet for Tannlegeforeningens townhouse i Frederik Stangs gate 20.

- Reitan-familien har bodd på eiendommen i rundt ti år, og selger fordi de skal flytte til Oslo. De er upraktisk å ha bolig to steder, sier Kalsnes til Budstikka.

Magnus Reitan kjøpte prakteiendommen på Nesøya i Asker for 28 millioner kroner i 2003 og skal ha lagt mange millioner kroner i oppussing.

Les også: Reitan prøver å selge bolig igjen (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.