– Vi var nesten i mål med en interessent, men så ble det ikke helt den summen, sier Odd Kalsnes som første gang la villaen ut ifjor sommer med prisantydning 40 millioner kroner. Denne gang er prisantydningen «Høy prisklasse».

– Prisforventningen er den samme. Salget ble lagt på is ettersom boligen de skal flytte til ikke er ferdig før tidligst til jul eller kanskje tidlig neste år. Når man har god tid, er det ikke nødvendig å gi rabatt, sier Kalsnes.

Vil til byen

Høsten for to år siden slo Rema-arvingen til og kjøpte en byvilla på Frogner i Oslo vegg i vegg med hovedkvarteret til Petter Stordalens Choice Hotels. Reitan la da 50 millioner kroner på bordet for Tannlegeforeningens townhouse i Frederik Stangs gate 20. Kalsnes, som solgte en byvilla på 300 kvadratmeter på Gimle til 39 millioner kroner forrige uke, mener markedet for boliger i denne prisklassen er litt bedre nå enn ifjor.

– Mulighetene er ihvertfall ikke dårligere enn ifjor, mener han.

Nå som ifjor lokker Magnus Reitan potensielle kjøpere med en Tesla sportsbil.

– Teslaen er fortsatt inkludert, den blir stående igjen i garasjen, sier Kalsnes.

Takst å 46 mill

Magnus Reitan kjøpte prakteiendommen på Nesøya i Asker for 28 millioner kroner i 2003 og skal ha lagt mange millioner kroner i oppussing. Huset med egen strand, har fortsatt takst på 46 millioner kroner.

– Det er en strandeiendom som absolutt bør markedsføres i sommerhalvåret, mener Kalsnes som ser for seg at kundegruppen er nordmenn som skal flytte hjem fra utlandet eller noen som allerede bor på Nesøya som vil oppgradere til en bedre bolig.

Les også:

Ringnes kjøper gigantisk ferieeiendom

Kutter Brynestad-hytte med ti millioner

Betalte 70.000 per kvadratmeter

Toppen Bech selger sin herskapelige eiendom(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.