– Klokka 11.11 mottok vi en melding via hovedkontoret i Telia. Det er en sak vi undersøker nå. Det handler om en trussel, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Dagbladet.

Politiet tror ikke at trusselen er reel, men har satt ned en vurderingsgruppe for å vurdere trusselen, og etterforsker saken. Politiet var tirsdag til stede ved Telias kontorer.

Telia har fått mange klager etter at de i forrige uke la ut en ny reklamefilm på sosiale medier. Reklamefilmen viser blant annet en kvinne som tar av seg hijaben, og samtidig oppfordrer til å være trygg, fri og seg selv. Både kunder og andre, og særlig muslimske, reagerer på budskapet de mener Telia sendte ut, ifølge Nettavisen.

– Vi kan bekrefte at trusselen er direkte koblet til kampanjen, sier Kristian Fredheim, kommunikasjonssjef i Telia, til Nettavisen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.