NextGenTel Holding fikk en ebitda på 58 millioner kroner i fjerde kvartal 2015, sammenlignet med 78 millioner kroner i samme kvartal året før, ifølge selskapets kvartalsrapport torsdag.

NextGenTel fikk en omsetning på 347 millioner kroner i kvartalet, mot 314 millioner kroner i samme periode året før. Driftsresultatet var 10 millioner kroner i kvartalet (37)

Styret i selskapet har besluttet å innføre en midlertidig stans i utbetalingen av kvartalsutbytter. Det er imidlertid ventet at utbyttebetalingene kan gjenopptas mot utgangen av 2016.

NextGenTel viser til at egenkapitalandelen, som ble påvirket av kjøpet av Kvantel, var 13,4 prosent pr 31. desember 2015. Det vises til at banken har gitt lettelser knyttet til lånebetingelsen om en andel på 15,0 prosent ved rapporteringsdato, men betingelse om en økning til 17,5 prosent 30. juni 2016 fastholdes.

Les også:
Sør-Afrikas økonomi på randen av stupet
Ekspertgruppe varsler skatt på 65 prosent
Asia i dag: Kan bli fire ganger verre enn subprimekrisen

Se på DNtv:

Knallhardt oppgjør i kompaktklassen
DN kåret den beste GTI-bilen av Ford Focus og ST Peugeot 308 GTI.
02:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.