Rec Solar fikk et driftsresultat før avskrivninger (ebitda) på 17 millioner dollar i fjerde kvartal 2014, mot 15 millioner dollar kvartalet året før, viser selskapets kvartalsrapport onsdag.

Rec Solar fikk et driftsresultat i kvartalet på 13 millioner dollar, mot 10 millioner dollar året før. Dette av driftsinntekter på 180 millioner dollar, mot 149 millioner dollar året før.

Selskapet fikk et resultat før skatt på 23 millioner dollar i fjerde kvartal, mot 24 millioner dollar året før.

Solpanelproduksjonen var 258 megawatt (MW) i kvartalet. Til sammenligning ventet selskapet en produksjon på rundt 225 megawatt i fjerde kvartal i forbindelse med tredjekvartalsrapporten tidligere i år.

Selskapet hadde en kontantkostnad på 0,60 dollar per watt for solpaneler i fjerde kvartal. I 2015 venter de å redusere kontantkostnad pr watt med syv til ni prosent.

I første kvartal 2015 har selskapet et mål om en solpanelproduksjon på 260 megawatt.

I 2015 har selskapet et mål om en solpanelproduksjon på 1.200 megawatt. I 2015 venter selskapet å ha kapasitet til å produsere 980 megawatt wafere og 810 megawatt celler.

Bluestar Elkem har lagt inn bud på Rec Solar som har blitt godkjent av ekstraordinær generalforsamling. Bluestar Elkem venter på godkjenning fra kinesiske myndigheter.

Tidligere har selskapet sagt at utbetalingen av provenyet til aksjonærene vil finne sted i mai, men det ventes nå senere. Det er ventet at provenyutdelingen vil finne sted 14 til 16 uker godkjenningen fra kinesiske myndigheter foreligger.

Les også:
Asia i dag: Japansk oppkjøpsfest underveis
USA i dag: Han kan få trekvart milliard for å få sparken
Skylder på topp-politikerne (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.