Sevan Marine har suspendert utbyttet, og tidligere sagt at det var muligheter for å utbetale ekstraordinært utbytte i andre halvår 2015, avhengig av utviklingen. Nå sier selskapet at de skal gjenoppta utbyttediskusjonen i fjerde kvartal.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport onsdag.

«I lys av det fortsatte fallet i aktiviteten og fortsatt usikkerhet rundt nye forretningsmuligheter har styret besluttet å returnere til denne diskusjonen i løpet av fjerde kvartal 2015», heter det.

Resultatet

Sevan Marine fikk et resultat på -40 millioner dollar før skatt i andre kvartal 2015, mot 1 million dollar i samme kvartal året før.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport onsdag.

Driftsresultatet ble -3 millioner dollar, av driftsinntekter var 16 millioner dollar.

Sevan venter at boremarkedet blir utfordrende de neste årene, men at det på lengre sikt vil bli flere lisensmuligheter i dette segmentet.

Selskapet forblir optimistiske til at de kan opprettholde en god utnyttelsesgrad på de ansatte med pågående FEED og studie-arbeider i 2015 og sikre nye lisenser sent i 2015 og tidlig i 2016.

Ytterligere kostnadstiltak gjennomføres og hovedmålet for 2015 om en breakeven kontantstrøm fra driften står fast.

Den strategiske gjennomgangen fortsetter, men i en saktere takt enn det som var forutsett initielt.

 

Les også:
Derfor unngår Norge dobbeltsmellen
Audi utfordrer Tesla  
«De kjøper en billett på første klasse til Chapter 11»
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.