TTS Group har signert en kontrakt for levering av en skipsheis og tilhørende utstyr til det statseide selskapet SIMA i Peru.

Det opplyser selskapet i en melding.

Den totale ordreverdien er 100 millioner kroner. Dette er selskapets syvende skipsheiskontrakt siden februar 2012.

Negative tall

TTS Marine fikk et resultat før skatt på minus 30 millioner kroner i andre kvartal 2014, mot et resultat på 22 millioner kroner i samme periode året før.

Det opplyser selskapet i sin kvartalsrapport onsdag.

Driftsresultatet var på minus 20 millioner kroner (27) av totale driftsinntekter på 617 millioner kroner (758).

Ordrereserven ved utgangen av andre kvartal var 3.377 millioner kroner, mot 2.376 millioner på samme tidspunkt året før. Ordreinngangen i kvartalet var 691 millioner kroner (755).

Venter bedring

TTS venter at marinemarkedet bedres fremover, i tråd med høyere skipsbyggingsaktivitet i de fleste segmenter, mens offshoremarkedet ventes å forbli stille.

Selskapet ser noe bedring i tungløftmarkedet og skriver at: «Noen tegn til økt aktivitet i tungløftmarkedet har ledet til nye kontrakter kvartalet, og den positive trenden har fortsatt inn i begynnelsen av tredje kvartal».

Servicemarkedet er fortsatt påvirket av de lave tørrlastratene, opplyses det.

«Tiltakene som er iverksatt for å forbedre lønnsomheten forventes å gi resultater i de kommende kvartalene», heter det i rapporten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.