Det er næringslivstidsskriftet Forbes som har stilt en rekke private spørsmål til noen av personene på bladets liste over verdens 400 rikeste personer, skriver dinapengar.se.

Donald Trumps viktigste råd er: Hvis du blir trampet på - sørg for å ta skikkelig igjen. Trump avslører også at han er så utålmodig at han skaper problemer for seg selv.

Sanford Weill
, (74), har tjent sine milliarder i finansbransjen: Beste råd er å ta tak i problemene med en gang før de vokser seg store.

Ken Fisher, (56), også milliardær fra finansbransjen. Fishers beste råd er å tenke på at andre ikke ser på deg som du ser deg selv.

O. Bruton Smith, (80). Milliardær på motorsport. Sier han har hatt "det morsommere enn noe menneske fortjener". Beste råd er at hardt arbeid kan kompensere for inkompetanse. Hvis du jobber hardt spiller det ikke så stor rolle om du har høyere utdannelse.

Eli Broad, (74), som er blitt superrik på smarte investeringer, mener fremgang skyldes fem prosent flaks og 95 prosent hardt arbeid. Beste råd: Jo mer du jobber jo lykkeligere blir du.

Mortimer Zuckerman, (70), medie- og eiendomsmilliardær: Synes skyldfølelse er sløsing med tid, og har så mange dårlige sider at han ikke har tid til å lage noen liste. Han synes imidlertid at man ikke skal skjemme bort barna sine - selv om man er milliardær.

Ronald Perelman
, (64), milliardær på storhandler på børsen. Vil helst tilbringe sine tre siste måneder i livet på jobben! Beste råd: Sørg for å være på riktig plass til riktig tid.

Har du noen økonomiske råd å dele? Diskutér saken under!
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.