Mer enn seks år etter at Røkke tvangsinnløste de andre aksjonærene i selskapet, må han igjen møte i Borgarting lagmannsrett i midten av november, skriver Dagens Næringsliv.

Etter å ha tapt i runde etter runde i retten og til slutt i Høyesterett ifjor, ga Røkke et forlikstilbud på 39,50 kroner per aksje pluss renter, i alt 59,30 kroner per aksje.

-Røkke sier jeg må gi opp
De fleste aksepterte tilbudet, bortsett fra et mindretall anført av Bertin Torgersen, investor og tidligere fisker. Han vet mer enn de fleste om fisket i Alaska, som var Norway Seafoods største virksomhet.

– De sakkyndige er ikke ferdige med beregningen ennå, så vi har ikke bestemt oss for hva vi mener aksjen var verd, men det er klart at vi mener den er over 60 kroner. Røkke sier jeg må gi opp. Men vi er ved godt mot. Vi mener vi har gode argumenter, sier Torgersen til DN.
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.