Røkke la ut sin svært kostbare cabincruiser «Celina Bella» for 8,5 millioner kroner. Båten, som er på hele 57 fot, kostet Røkke 13 millioner kroner da han kjøpte den ny i 2001.

Men Røkke har åpenbart ikke funnet kjøpere som er villig til å betale prisforlangende for båten, en Sunseeker Predator. Farkosten er fortsatt registrert på Røkkes navn og båten markedsføres ikke lenger for salg på Finn.no, skriver Dagens Næringsliv.

Ingen vil kjøpe Røkke-Lamborghini
Røkke har også prøvd å kvitte seg med den lynraske bilen Lamborghini Diablo for 1,65 millioner kroner. Også dette må ha vært en for stiv pris, for 1997-modellen er fortsatt registrert på Røkkes navn, og også denne er trukket fra Finn.nos sider på nettet.

Mens salget av cabincruiser og bil har gått tregt, har Røkke hatt mer hell med salget av skjærgårdsjeepen Nimbus Nova av 1996-modell som Røkke «bare» ha 450.000 kroner for.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.