Tommy Sharif har fortsatt ikke levert alt datautstyr og regnskapsmateriell som retten har pålagt ham å skaffe til veie og gi til bostyrer. Fristen gikk ut mandag.

Bostyrer Christian Lundin venter fortsatt på en dataserver som ble fjernet fra datarommet kort tid før konkursene i selskapene hans for en drøy måned siden, skriver Romerikes Blad.

Serveren som er savnet, inneholder viktig regnskapsinformasjon, og Lundin mener det med stor sannsynlighet er Sharif selv som har fjernet den, skriver avisen.

- Vil følge opp dette

Mandag kveld sier Lundin til NTB at Sharif verken har fremskaffet eller overlevert noe som helst hittil.

– Dette til tross for at retten har pålagt ham å gjøre det. Han bekreftet i retten at han ville fremskaffe server, låneavtaler, arbeidsavtaler og øvrige regnskapsopplysninger. Jeg vil følge opp dette, sier Lundin.

Tommy Sharifs til sammen ni selskaper har gått konkurs i løpet av våren, og han er siktet for grov bounndragelse. Han erkjenner ikke straffskyld. NTB har ikke fått kontakt med Sharifs forsvarer Sol Elden.

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Sharifs forsvarer ber om dokumentasjon fra politiet

 
Krav til Sharif: Syv mill. Frist: Én uke

Sharif-brødrene løslatt