Av nærmere 30 ansatte boligmeglere i Poppe & Co Eiendomsmegling høsten 2007, skal det nå bare være tre igjen.

Dermed har nesten nitti prosent av meglerne forlatt selskapet siden det ble etablert som Norges største frittstående meglerkontor for halvannet år siden, skriver Finansavisen.

Påstander om ukollegialt arbeidsmiljø, en knusende dom i Krystallen-saken og et privat salg av deler av virksomheten, har ifølge avisen ført til et skred av oppsigelser.

Les også: Poppe må punge ut for Krystallen-leiligheter


- Folk forlater i stor skala, det er helt riktig, sier utleiemegler Ragnhild Stenbeck til avisen. Stenbeck har selv sagt opp sin stilling, men ønsker ikke å gi flere opplysninger om situasjonen på meglerkontoret.

Avisen har ikke klart å få bekreftet det nøyaktige frafallet i Poppe & Co Eiendomsmegling. Ansatte viser til Petter Andreas Poppe, som igjen henviser til styreformann Jørn Terje Kristensen, som ikke besvarer Finansavisens henvendelser.

En rekke uavhengige kilder i Oslos meglerbransje hevder imidlertid at selskapets frynsete rykte har bidratt til omdømmetap og meglerflukt i Poppe & Co.
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.