Putin og den italienske milliardæren, som måtte gå av i skam på grunn av flere korrupsjonsaffærer, besøkte en italiensk krigskirkegård i nærheten av Sevastopol, ifølge en pressemelding fra ledelsen til de russiske okkupasjonsmyndighetene.

Mange unge italienske soldater fra Sardinia som døde i Krim-krigen fra 1853 til 1856, fant sin grav på kirkegården ved Sevastopol.

Berlusconi, som mange ganger tidligere har hyllet Putins lederegenskaper, er på privat besøk på den ukrainske, russisk-okkuperte halvøya i Svartehavet.

Han og Putin er så gode venner at de har feriert sammen tidligere, og da Putin var i Roma i juni, lovte Berlusconi at hans høyreorienterte Forza Italia-parti skal arbeide for å oppheve de vestlige sanksjonene på grunn av krisen i Ukraina. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Lønn på vei til jobb

Andelen toppkarakterer mer enn halvert på NHH

0-100 på sekunder for privat leiebil

Se DNtv: Samsung med 360 graders høyttaler

Samsung med 360 graders høytalere
Samsung har lansert tre nye, stuevennlige trådløse høyttalere som sender ut lyd i 360 grader.
01:05
Publisert: