- Jeg må le av dere nordmenn, sier Ryanairs kommunikasjonsdirektør Stephen MacNamara, når DN.no ringer ham for kommentar iforbindelse med at Norwegian kjøper 222 nye fly.

- Det blir billig. Det er allerede i dag billig å fly, og nå er målet å holde det på dette nivået, sa Bjørn Kjos til DN.no før dagens pressemøte klokken 10 på Aker Brygge i Oslo.

Les sakene:
Norwegian kjøper fly for 127 mrd
- Det blir billig

Selv om Kjos nærmest lover fortsatt priskrig på billetter, mener MacNamara at det er riktigere å sammenlikne Norwegian med SAS, at kjøpet kun har noe å si for dem og at norske journalister følgelig heller burde ringe SAS for kommentar.

- Har ingen ting å si
- Dette er dårlige nyheter for SAS, men har absolutt ingen ting å si for Ryanair fordi Norwegians gjennomsnittlige billettpris er dobbelt så dyr som gjennomsnittprisen hos Ryanair, sier MacNamara.

- Norge konkurrer ikke med oss på pris, derfor vil det overhodet ikke være noe for oss å bekymre oss for.

- Kommer aldri til å konkurrere med Ryanair
I tillegg påpeker MacNamara at Norwegians nye fly ikke leveres før i 2016.

- Norwegian har aldri konkurrert med Ryanair, og kommer aldri til å gjøre det. Når de begynner å fly de nye flyene, har Ryanair over 130 millioner passasjerer, sier MacNamara.

Les også:
Ryanair utvider fra Rygge
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.