Oppdaterte tall fra strømselskapene klokka 10 tirsdag viser at 19.200 kunder var uten strøm i Agder, Telemark og Buskerud, opplyser Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

– I Agder er det om lag 12.800 uten strøm. I enkelte områder har det kommet opptil 1 meter våt snø som gjør rettearbeidet vanskelig. Feilretting kan derfor ta tid, skriver NVE i en pressemelding, der det understrekes at feilrettingen gjøres fortløpende så sant sikkerheten tillater det.

I Vestfold og Telemark er det omtrent 4.500 kunder uten strøm, og i Buskerud er det meldt om at rundt 1.900 husstander har mistet strømforbindelsen. I de øvrige fylkene rundt Oslofjorden og i Hedmark og Oppland er det kun meldt om mindre strømutfall.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.