Lastebilen sto i full fyr midt på E6 og forårsaket store mengder røyk. Politiet ba derfor beboere i området om å holde vinduene lukket.

– Brannvesenet jobber på stedet og regner med å få slukket brannen innen få minutter, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB klokken 5.55 fredag. Klokken 6.18 melder politiet at brannen er slukket.

Etter å ha vært stengt i begge retninger, ble veien litt etter klokken 6 åpnet i retning sentrum, før den noen minutter senere ble åpnet i ett felt også i utgående retning. Høyre felt vil forbli sperret «en god stund» som følge av bergingsarbeid, og forsinkelser må derfor påregnes, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter.

T-banetrafikken går også som normalt etter en kort stans, men Sporveien skriver på Twitter at noen forsinkelser må påregnes.

Politiet har kontroll på den mannlige føreren av bilen, som ikke har blitt skadd i forbindelse med brannen. De har foreløpig ingen teori om hva som er årsaken til at det begynte å brenne.

En forbipasserende bilist tipset politiet om brannen klokken 5.38 fredag morgen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Sondre Nordstad Moen er Europas raskeste maratonløper.
Fart, smerte og vilje – slik kommer han seg gjennom løpets 42.195 meter.
01:37
Publisert: