Samferdselsministeren sendte tirsdag et sju sider langt svar til komiteen, som i forrige uke stilte ham en rekke spørsmål om konflikten med tidligere kommunikasjonssjef Anne Marie Storli.

– Saken handler om en personalsak og et samarbeidsforhold som ikke har vært godt nok, sier Solvik-Olsen til NTB dagen derpå.

Han avviser at han skal ha søkt partipolitisk bistand fra byråkratene i kommunikasjonsavdelingen. At et notat fra tidligere departementsråd Eva Hildrum antyder det motsatte, har han følgende å si om:

– Notatet må nesten Hildrum selv svare for. Jeg opplevde at jeg hadde et godt forhold til henne. Når hun for eksempel skriver om kontakter med Frp-ordførere på E6-turen, så hadde vi ikke kontakt med Frp-ordførere. Tvert imot kom ordførerne fra Ap, sier han.

Bakgrunn: Solvik-Olsen: - Ba ikke om partipolitisk bistand og - Dette virker skikkelig drøyt

I brevet til kontrollkomiteen skriver statsråden at han ikke var fornøyd med de «komrnunikasjonsfaglige leveransene» fra kommunikasjonsavdelingen under Storlis ledelse. Dette handlet for eksempel om bruken av sosiale medier, sier Solvik-Olsen.

– Jeg er veldig tilfreds med den jobben de på avdelingen gjør nå, men jeg mener de ikke leverte så godt som de kunne da, framholder han.

Les også: Varsler kraftig oppbemanning

Nok en kommuneansatt siktet for korrupsjon  

Færre pulter når TV 2 flytter til Bjørvika

Se DN Tv: - De gode tidene er over for Norge

- De gode tidene er over for Norge. De er borte.
Men dette mener hedgefondforvalter Hugh Henry kommer til å redde oss.
01:01
Publisert:

 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.