- Ja, jeg er en mannssjåvinist. Sosialdemokratiet ønsker at mann og kvinne skal dele på alle arbeidsoppgaver og ønsker å utjevne forskjellene, men det mener jeg er feil, sier Jan Haudemann-Andersen (54) til VG.

Han etterlyser flere folk til å tale mennenes sak.

Haudemann-Andersen er en av Norges rikeste, og vakte stor oppsikt da han i 2008 uttalte til VG at han ikke liker å se menn som triller barnevogn. Han mener man ikke bør prøve å viske ut forskjellene mellom kjønnene.

Investoren tror dagens kvinner har andre ønsker om mannen:

- Kvinner vil vel ha noe annet enn kvinner. For vil de ikke ha en skikkelig mann da, en som ikke er som seg selv? Menn og kvinner er forskjellige, og det må aksepteres. Jeg er ikke imot at kvinnen skal i arbeid, det handler det ikke om. Og jeg kommer ikke hjem fra jobb og legger bena på bordet, men jeg hjelper jo for eksempel til med å lage mat, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.