Dokumentet som spesifiserer arbeidet Geelmuyden Kiese (GK) utførte for statens representant i Aker Holding-styret, Berit Kjøll, holdes skjult i departementet, og er heller ikke oppført i departementets postjournal, skriver Dagens Næringsliv lørdag.

Det er nå gått fem måneder siden GK kom med regningen på over 754.322 kroner for informasjonsarbeidet selskapet utførte i forbindelse med Røkke/Aker-saken. Først i juli ble det kjent i mediene at denne regningen eksisterte. Svaret fra departementet var at det ikke uten videre ville betale, og at regningen var et forhold mellom Berit Kjøll personlig og GK.

Les også: Berit Kjøll brukte 740.000 på medierådgivere

Flere uavhengige kilder som kjenner saken sier til Dagens Næringsliv at det var helt åpenbart at departementet var innforstått med at GK ble hyret inn.

Spesifiseringen av GK-regningen skal også vise dette i klartekst, i og med at departementet var sterkt involvert i det rådgivningsarbeidet som kommunikasjonsbyrået utførte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.