Karita Bekkemellem
Karita Bekkemellem (Foto: Joakim S. Enger)
– Meglerhuset Car var blant verstingene når det gjelder mangel på kvinner i styrer. Nå er vi klare i god tid før loven om kjønnskvotering trer i kraft, sier arbeidende styreleder og medeier Per Chr. G. Hoel i Car til Dagens Næringsliv.

Strålende fornøyd
Han er strålende fornøyd med å ha fått med eks Hydro-direktøren og eks-likestillingsminister på laget denne uken.

Bekkemellem (Ap.) fortsetter på Stortinget ved siden av styrevervet.

Car jobber mye med oljebransjen, offshore og gull.

Ikke skremt
Hoel er ikke skremt over at Cecilie Ditlev-Simonsen i høst måtte gå av som kommunikasjonsdirektør i Hydro etter det ble kjent at hun hadde disponert en hemmelig konto i Sveits.

- Når hun mistet sin jobb i Hydro på grunn av den saken, vil vel det føre til at hun ikke gjør det igjen. Alle er enige om at det ikke var så klokt gjort, sier Hoel til Dagens Næringsliv.

– Det har vært en tøff høst. Dette var en spennende mulighet å si ja til. Jeg har også fått noen jobbtilbud, men jeg vil bruke mer tid på å vurdere disse, sier Cecilie Ditlev-Simonsen til DN.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.