– Dere vestlendinger, dere må sørge for å få han Audun inn på tinget, sa Kristiansen fra scenen på Torgallmenningen lørdag.

Tidligere har LO oppfordret velgerne til å stemme rødgrønt, og før den rødgrønne regjeringen samlet seg, var Arbeiderpartiet anbefalingen. Det er taktiske grunner til at hun nå ber velgerne støtte opp om Audun Lysbakkens parti, skriver Bergensavisen.

– Målingene viser at det er mye som tyder på at kampen om sistemandatet i Hordaland står mellom Audun Lysbakken og en fra Høyre. Derfor er det nødvendig å trekke SV spesielt fram. Hele det rødgrønne prosjektet avhenger av at SV kommer over sperregrensen, sier Kristiansen til avisen.

– Du kan gjerne si at rådet er taktisk. Men resultatet vi ønsker er politisk. Vi ønsker at de rødgrønne skal styre, understreker hun.

Les også:

Ap klart større enn Høyre på ny måling

Verdens største finanshus advarer mot Frp (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.