Sp-leder og kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete reagerte sterkt da hun ble kritisert av en velger under et valgkampmøte på Nordfjordeid i Sogn og Fjordane onsdag.

Navarsete ble møtt av gråtende kvinner da hun kom til operahuset i Nordfjordeid. Sp-lederen sa til de fremmøtte at hun nå vil vurdere om partiet hører hjemme i regjeringen, melder TV 2.

– Jeg vil dere skal vite at vi er noen som kjemper for at folk i distriktet skal ha tilbud, sa Navarsete.

I møte med folket i en region der velgerne er i opprørsstemning mot regjeringens sykehuspolitikk, anklaget en velger Navarsete for å svikte distriktene.

– I denne saken har Senterpartiet stått for distriktsnedbygging, sa velgeren.

- Vet ikke hva du snakker om
Det reagerte Sp-lederen sterkt på.

– Du vet ikke hva du snakker om, du vet ikke hva du snakker om, det er jeg som har sittet i forhandlinger i lange dager og lange netter i flere timers telefonkonferanser, sa en opprørt Navarsete.

Statsråden har fått kritikk etter at regjeringen i forrige uke bestemte seg for å legge ned føde- og ortopediavdelingene ved lokalsykehuset på Nordfjordeid og fødetilbudet i Lærdal.

Onsdag morgen forklarte Navarsete hvordan hun har kjempet en ensom kamp for lokalsykehusene i regjeringen.

– Jeg er overkjørt og trampet ned i denne saken her, totalt. Alle i regjeringen vet hva jeg mener om det, alle i underutvalget vet hva jeg mener om det. Og jeg har sagt at jeg kom til å si det offentlig, sa Navarsete i et radiointervju.

Les også: - Borten Moe er helt på viddene (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.