Thommessen avviser blankt at han skal ha påstått at villaen han solgte var drenert, slik motparten hevder, skriver Dagens Næringsliv.

Les også: Beskyldningene hagler

Thommessen-paret kreves for 610.000 kroner pluss renter for å dekke dreneringen som kjøperne i ettertid har fått utført.

Les også: Thommessen saksøkt etter boligkrangel

– Det ville være utrolig tåpelig av meg. Den som ville ha klart mest å tape på det, ville jo være meg, fordi det klart ville bli en rettssak slik vi ser nå, sier Thommessen til DN utenfor rettssalen.

I alt syv vitner er innkalt i saken, som skal avsluttes i dag.

Provosert
Selv er Thommessen sterkt provosert over motpartens advokat, Per Gjerstad, som han mener har opptrådt uetisk i saken.

Derfor vil han nå oversende en klage på advokaten til Advokatforeningen.

– De prøvde å presse oss til forlik under dekke av at mediedekning ville gjøre saken ubehagelig for oss. Det har de jo rett i. I tillegg har de brukt prosesskrift til å fremme svært usaklige og udokumenterte påstander, som så er endt opp i VG. Det er selvfølgelig svært ubehagelig for meg og min familie, sier Thommessen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.