Ved 12-tiden torsdag var de to norske pilotforeningene i SAS - Norsk Cockpitforbund og SAS Norge Pilotforening (SNF) - fortsatt i mekling med selskapet om kollektivforhandlinger.

Da hadde partene forhandlet i 12 timer på overtid.

– Vi mekler fortsatt, skriver Jan Levi Skogvang, leder i SAS Norge Pilotforening, i en SMS til DN.

Han vil ikke svare på om partene er nærme en avtale. Arbeidsgiver ønsker å få en mer fleksibel arbeidsavtale som kan styrke selskapet i konkurranse med Norwegian og andre selskaper.

Rundt 430 piloter i Norge går ut i streik hvis det ikke blir enighet. Slik DN skrev tidligere denne uken, vil SAS' langdistanseruter ikke bli rammet ved en eventuell streik.

Like før klokka 12 kom partene ut fra meklingen for å gå til lunsj, skriver NTB.

– Vi jobber videre. Nå skal vi spise, men prosessen fortsetter, sier riksmekler Nils Dalseide til pressen, ifølge nyhetstjenesten.

Les også:

- Fristende å være med boligprisstigningen videre i Oslo  

– Liv kan gå tapt dn+  (DN+)

Asia i dag: Kjemper om to milliarder nye forbrukere

Anbefalt av DNtv:

Brexit på to minutter
23. juni skal britene avgjøre om de skal gå ut av EU eller bli værende.
02:00
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Dette må du vite om «Brexit», milliarder i sluttpakke til oljeselskapene - og en milliardær og et gribbefond som har planen klar for kriserammede offshorerederier.

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Har du fått med deg DNs «Brexit»-serie?