I løpet av juni reiste totalt 2,7 millioner passasjerer med SAS. Flytrafikken økte med åtte prosent, melder SAS i en pressemelding.

Veksten var størst på langdistanseflyvninger. På reiser til og fra Asia og USA fløy 170.000 med SAS. Det er en økning på hele 30 prosent, sammenlignet med i fjor.

- Det er gledelig å se at vi hadde rekordmange reisende på langdistanseflyvingene, og at satsningen på USA og Asia utvikler seg i positiv retning, sier konsernsjef Rickard Gustafson i meldingen.

SAS har økt kapasiteten på de interkontinentale flyvningene med seks prosent. På flyene hadde selskapet 81,5 prosent fulle seter, det er opp 1,5 prosentpoeng fra i fjor.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Fersk rapport: - Det er lite olje igjen

Ny bølge av Brexit-uro: - Det er så mørkt som det aldri har vært før

Her er mastergradene som gir jobb. Og det er en overraskende gruppe som er på lønnstoppen: De sikre mastergradene dn+  (DN+)

Anbefalt av DNtv: Tre myter om elsykkel

Tre myter om elsykkel
Anders Ølstørn, daglig leder på Birk Sport i Tønsberg, knuser tre myter om elsykkel.
00:47
Publisert:
 

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Brexit-spesial:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.