- Selvtillit er alt når det kommer til sjekking, og med Nordens beste lojalitetsprogram og servicenivået tror vi desto flere erfarne gjester vil dele seng med oss.  I sommergave gir vi alle medlemmer i andre hotell-lojalitetsprogrammer matchet status i Nordic Choice Club, skriver Petter A. Stordalen på Facebook.

Det betyr altså at alle som har bodd så mange netter på konkurrentenes hoteller at de har fått sølv-, gull- eller platina-status med de fordelene dette innebærer i form av gratis overnattinger og rabatter, nå får samme status hos Nordic Choice Hotels uten å ha bodd en eneste natt på Stordalens hoteller.

- Desperat

Svein Arild Steen-Mevold er direktør for de norske hotellene i Scandic-kjeden.

- I Nord-Norge, som jeg kommer fra, pleier vi å si at det er en dårlig strategi å være desperat sjekker.

- Mener du Stordalen er desperat?

- Ja, jeg anser dette som et desperat forsøk på å komme i posisjon igjen ved hjelp av ganske så utradisjonelle tiltak. Og jeg er overrasket over dette stuntet. Men jeg ønsker Petter lykke til og håper også de av hans egne gjester som har brukt lang tid på å samle opp gjestedøgn og endelig har fått gullkort, synes det er like morsomt, sier han.

- Om alle kjedene skulle gjøre det samme, vil det vel kunne undergrave lojalitetsprogrammene til alle kjedene?

- Ja, og derfor er det helt uaktuelt for oss å gjøre det samme som Stordalen, sier Steen-Mevold og legger til at det såvidt han vet er første gang en hotellkjede velger å gjøre dette.

- Alle fortjener å prøve oss

Petter A. Stordalen tar reaksjonen fra hovedkonkurrenten Scandic med stor ro.

- De må gjerne mene at vi er desperate. Det kan jeg forstå når de selv bare har ett eneste hotellkonsept. Det kan være vanskelig når vi tilbyr en så stor bukett av hotellopplevelser, sier han.

- Hvorfor gjør du dette?

- Med så mange fantastisk nye hoteller, mener jeg alle fortjener å få en mulighet til å prøve dem uten at de skal miste noen ting av det de evntuelt har opparbeidet seg hos andre kjeder.  Så dettte er en fantastisk sommerhilsen til alle som bor mye på hotell i hele Skandinavia, sier han.

Les også:

Hotellinntektene halvert dnPlus

Tror Stordalen har fått solstikk

Følg markedet på DN Investor

Les også på DN.no:

Asia i dag: Spådde finanskrisen - nå sparkes han  

Én god og én dårlig nyhet til deg som står uten jobb akkurat nå  

Anders (29) startet opp «AirBNB for bruktbiler» ved siden av full jobb  

Kjemper mot godene i Nordsjøen dnPlus (DN+)

Finansmannen Peter Warren saksøkes av selskapet han var med å starte, finans­huset Warren as. Erstatnings­kravet kan komme opp i 200 millioner kroner: Warren saksøker Warren dnPlus  (DN+)

Anbefalt av DNtv:

Alpine helvetesuker
Se de norske alpinstjernene tynes for å bli best i verden
04:42
Publisert:

Hør siste episode av DNs podkast «Finansredaksjonen»:

Om den store "brexit"-uroen, endelig åpnet et vindu seg i finansmarkedene og er de over 60 verdt en ekstra ferieuke?

Hør DNs siste podcast om Vipps, fremtidens biler og om eiendom som både er dyr og billig:

DN Ekspress er et nyhetsbrev fra Dagens Næringsliv. Tips en venn om å få DN Ekspress rett i innboksen din til morgenkaffen eller bussturen, alle kan registrere seg her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.