Finansdirektør Trond Berger i Schibsted sier at de fortsatt er optimistiske med tanke på å få gjennomslag for budet deres på Hemnet.

Det sier han til TDN Finans tirsdag.

Alternativ budgiver

Dagens Industri skrev tirsdag at styret i Mäklarsamfundet heller vil selge bolignettstedet Hemnet til en alternativ budgiver enn til Schibsted. Styret i Mäklarsamfundet er blant annet bekymret for at Schibsted vil få en monopolposisjon i markedet, og styret tviler på at det vil godkjennes av det svenske konkurransetilsynet, Konkurrensverket.

Mäklarsamfundet eier Hemnet, som er Sveriges største boligannonseside på nett, sammen med Fastighetsmäklarförbundet, Svensk Fastighetsförmedling og Fastighetsbyrån. De to sistnevnte, som eier femti prosent av aksjene, har allerede godkjent Schibsteds bud.

MER OM SCHIBSTED:

Schibsted selger enda mer

Ble kjøpt opp, fikk sparken

Schibsted Trykk jevnes med jorden

«Fortsatt god dialog»

Berger understreker at Schibsted er i løpende kontakt med alle de fire Hemnet-eierne.

- Vi har en fortsatt god dialog med partnere når det gjelder kjøp av Hemnet, og vi er i positive til å nå frem med det budet vi har fremsatt, sier Berger til TDN Finans.

Berger vil ikke si om det kan være aktuelt å høyne budet for å sikre tilslag. Samtidig understreker han at de fortsatt regner med at avtalen vil bli akseptert av Konkurrensverket.

- Vi mener det er gode grunner til å anta at Konkurrensverket vil godta budet og legger det til grunn, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

Nav: For mange er misfornøyd med servicen

Økonom: Denne gruppen merker oljesmellen mest

Se DNTV: Slik får du mer makt

Slik får du mer makt
Her er foredragsholderne på «Maktens ord» sine viktigste kommunikasjonsråd.
03:25
Publisert: