Prisen på eierandelen er konfidensiell, men vederlaget skjer utelukkende i form av kontantbetaling.

Selgerne er primært gründerne Alexander Hars og Lars Karlsson, som samtidig beholder en liten aksjepost på 4,4 prosent i selskapet.

- Vi vil ha med entreprenørene videre. De er dyktige og brenner for virksomheten de startet, sier administrerende direktør Mads Erikson i Schibsted Growth til TDN Finans.

I meldingen fremhever Schibsted at Sverige er det eneste landet i verden der en lokal aktør har klart å overgå Groupon og blitt klar markedsleder. De skriver videre at Let's Deal er på god vei til å få den samme posisjonen i Norge.

Let's Deal er et «dagens tilbud»-nettside og tilbyr bedrifter eksponering mot 1,4 millioner kunder gjennom hjemmeside, apper og epost.

Les også:
Her er statsministerens råd til oppsagte ingeniører
Folkevandringen (kommentar)
- De som begynner å tvile på om det kommer et rentekutt i juni, bør lese min innledning en gang til (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.