Konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i Schibsted sier til TDN Finans at de føler seg relativt trygge på godkjennelse fra det svenske konkurransetilsynet med tanke med det mulige Hemnet-kjøpet.

Han understreker samtidig at det er en god mulighet for at beslutningen kan dra ut i tid.

- Man kan vel aldri være sikker på godkjennelse, og vi respekterer at det blir en ordentlig behandling av dette. Samtidig har vi gått gjennom dette med våre juridiske rådgivere og vi regner med at det går gjennom, sier Ryssdal.

Han sier at Schibsted riktignok tar høyde for at behandlingen kan dra ut i tid ved at det svenske Konkurrensverket kan gå til nøyere gransking i en såkalt fase 2.

- Vi tar høyde for at de kan ta det videre til fase to. Det er derfor vi sier at behandlingen kan trekke ut til slutten av året, sier Ryssdal.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.