Nordea Markets oppgraderer Schibsted til kjøp fra selg og setter kursmål på 315 kroner, mens SEB oppjusterer sitt kursmål til 300 kroner fra 276 kroner og beholder kjøpsanbefaling.

Det fremgår av Bloomberg data mandag og oppdatering fra SEB fredag ettermiddag.

«Vi tror 2017 og 2018 har potensial for betydelig vekst fra nye markeder inkludert jobbannonser i Frankrike og monetisering i Italia og Brasil. De langsiktige utsiktene ser attraktive ut fra et verdsettelsesperspektiv», skriver SEB.

De mener det er oppløftende å se at jobbvertikalen i Frankrike ble trukket frem som et mulig vekstområde. SEB estimerer dette markedet til å være verdt rundt 135 millioner euro.

«Vi har lagt merke til at volumene på jobbannonser på Leboncoin har fordoblet seg siden desember i fjor, og har nå rundt 200.000 annonser. Vi tror de bør kunne ta de første stegene mot monetisering neste år», heter det.

 

Les også: Så mye må Norge betale til EU de neste årene

Asia i dag: Nekter Obama å bo på kinesiskeid hotell i New York

Gullsjokk i Asia

 

Se også:

En gresk viking:

En gresk viking
Han har hakekors på armen, liker vikinger, men er ingen nazist. Ilias Kasidiaris ønsker å ta makten i Hellas.
00:45
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.